pvdelft.nl

Activiteiten

Workshop Dikke Dame Parel

Workshop Dikke Dame Parel

Woensdag 16 augustus 2017 Dikke Dame Parel

 

Deze workshop zit vol!

 

Altijd al een Vermeer in huis willen hebben? Wij bieden je nu de mogelijkheid om er zelf één te schilderen.

Deze zou zo in het museum kunnen, toch? Je kan "Het meisje met de Parel"nu helemaal zelf schilderen, in de stijl van de Dikke Dames.

 

Te moeilijk? Welnee.

 

De fantastische kunstenaars van ArtPub leggen je stap-voor-stap uit hoe je dit doek schildert in in twee uur kan je een meesterwerkje mee naar huis nemen.

 

Geef je nu snel vóór 30 juni op en word een echte kunstenaar voor een avond! Het inschrijfformulier staat onder het tabje Inschrijven.

 

Hét creatief avondje uit!

Beleef ook een gezellig en ongedwongen avondje uit. In het gezellige Eetcafé de Carrousel in Delft gaan we ontspannen aan de slag. Je schildert met acrylverf op een doek van 40x50 centimeter. Vanaf 19.40 uur hebben we alle spullen klaar staan, maar kom gerust eerder. Bestel alvast een drankje/hapje en kom in de sfeer.

De workshop is van 20 uur tot 22 uur.

 

De kosten zijn 15 euro per persoon plus 1 introduce.

 

Locatie Eetcafe De Carrousel, Oude Delft 5, 2611 BA Delft.

DUINRELL

DUINRELL

Voordelig dagje naar Duinrell met uw gezin? Dat kan bij uw PV!

 

Verras uw kinderen met een fantastisch dagje uit naar Attractiepark Duinrell in Wassenaar. Er is veel te beleven! Stap in de familieachtbaan Dragonfly en maak de welbekende, spetterende afdaling van de Splash. Dat zijn nog eens vrolijke Duinrell momenten om nóóit te vergeten!

 

Op eigen gelegenheid met uw gezin naar Duinrell. Wij verkopen alleen entreekaarten.


1. Attractiepark exclusief Tikibad voor € 12,50 per persoon

2. Attractiepark inclusief 2 uur Tikibad voor € 15,00 per persoon

 

Maximaal 4 kaarten per lid en voor deze aanbieding geldt Op = Op!!!!!


Aanmelden kan middels een inschrijfformulier tot 1 oktober 2017 bij Ellen Koster.

Mail of scan het inschrijfformulier.

4-daagse stedentrip naar Praag
Vrijdag 29 september tot en met maandag 2 oktober 2017

Ontdek de “Gouden Stad” Praag!

 

Deze reis is inmiddels volgeboekt.

 

De Tsjechische hoofdstad moet je zeker eens bezoeken! Niet alleen de gouden glans van talrijke torens en gevelornamenten maar ook de rijke nationalistische geschiedenis, de voetsporen van de schrijver en dichter Franz Kafka en de verscheidene eeuwen van architectuur- en cultuurstromingen die in het oude stadsgedeelte te vinden zijn, doen de bijnaam ‘gouden stad’ zeer zeker eer aan. Een stedentrip naar Praag biedt werkelijk voor ieder wat wils; van ontelbare musea en  kunstgalerijen, imposante kerken en paleizen tot cafés en bars van diverse pluimage.


BEKNOPT PROGRAMMA
Dag 1, vrijdag 29 september 2017
Deze morgen verzorgen we omstreeks 03.30 uur de transfer vanaf de Minervaweg 7 in Delft naar de luchthaven Eindhoven waar we inchecken voor onze vlucht naar Praag met Transavia.com volgens onderstaand vluchtschema.


Eindhoven – Praag HV5233 07:30 – 08:55 uur


Bij aankomst op de luchthaven worden we opgewacht door de Nederlandsprekende gids die ons meeneemt voor een stadstour- en wandeling waarbij o.a. de Praagse Burcht en de Oude stad passeren. De bagage blijft in de touringcar. Na de wandeling reizen we per touringcar naar het hotel waar we inchecken en de kamers verdelen. De rest van de dag hebben we een vrij programma.


Hotel
Het Olšanka Congress & Sport Hotel  ligt op een rustige locatie in de wijk Zizkov. Per openbaar vervoer (tram of metro), reis je in slechts 9 minuten naar de oude binnenstad van Praag. Op nog geen 2 km afstand zijn het Wenceslasplein en het nationaal museum gevestigd. Voor de deur van het hotel treft u de tramhalte aan. Daarvandaan reis je rechtstreeks naar de binnenstad. Op 1 tramhalte afstand zijn het metrostation (aan lijn A) en het grote winkelcentrum Palace Flora gevestigd. Bij de receptie zijn kaartjes verkrijgbaar voor het openbaar vervoer. Het grote sportcentrum van het hotel bestaat onder meer uit een zwembad. Er worden aquarobic-lessen aangeboden. Verder kun je gebruikmaken van badmintonvelden, tafeltennis, een fitnessruimte, een sauna, massages en een kapsalon. Voor al deze voorzieningen geldt een toeslag. Het hotel is te vinden onder de tv-toren Žižkov en te midden van een uitgestrekt park. Dit geheel vormt een belangrijke en moderne trekpleister van Praag. 
Dag 2, zaterdag 30 september 2017
Na het ontbijt in het hotel hebben we vandaag een vrije dag op de planning waarbij iedereen op eigen gelegenheid de stad kan gaan verkennen. 


Dag 3, zondag 1 oktober 2017
Na het ontbijt in het hotel hebben we deze morgen onder leiding van Nederlandssprekende gidsen een fietstour. We verzamelen om 10,00 uur op het meeting point van City Bike Prague, gevestigd aan de Kralodvorska 5, Prague 1
Op typisch Nederlandse wijze bewonderen we de stad. We fietsen samen met een gids langs de hoogtepunten van Praag. De lokale, ervaren gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights bezoekt. We passeren o.a. de Joodse Wijk, het oude Stadsplein, het Wencesles plein met het Museum en de Kruittoren.  Daarnaast laat de gids je de verborgen schatten van de stad zien. In 2 uur fiets je tijdens deze hoog gewaardeerde Praag Fietstour door het hart van de magnifieke stad en langs de rivieren. Je leert meer over de geschiedenis, huidige situatie en toekomst van deze topbestemming.
De rest van de dag hebben we weer vrij om de deze mooie stad op eigen gelegenheid te verkennen. 


Dag 4, maandag 2 oktober 2017 
Na het ontbijt in het hotel checken we uit. We vertrekken om 09.30 uur naar Kutná Hora.
Kutná Hora ligt 70 km ten zuidoosten van Praag. Dit gezellige provinciestadje met een prachtig middeleeuws centrum staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO
Na aankomst in Kutná Hora maken we samen met een gids een stadswandeling in de oude binnenstad van deze oude mijnwerkersstad en zien enkele prachtige bouwwerken uit die tijd, onder meer de prachtige St Barbara-kathedraal.
Na dit indrukwekkende bezoek krijg je de gelegenheid op zelf even rond te neuzen en voor eigen kosten de lunch te gebruiken.
’s Middags brengen we een bezoek aan het Ossuarium bij Kutná Hora, een zogenaamde ‘botten kerk’ uit de 14e eeuw in barokke stijl en versiert met botten van maar liefst 40.000 mensen uit het bijbehorende kerkhof. Een bijzondere, creatieve bezienswaardigheid.
We sluiten deze dag af met een gezamenlijk en afsluitend 3-gangen menu waarvoor we richting Praag rijden.
Na het diner rijden we door naar de luchthaven van Praag waar we inchecken en ons gereed maken voor de vlucht terug naar Nederland volgens onderstaand vluchtschema.
 
Praag – Eindhoven HV5236 21.20 – 22.45 uur

 

Bij aankomst op de luchthaven staat de touringcar gereed om ons weer terug te brengen naar onze afstapplaats in Delft waar we afscheid van elkaar nemen na 4 mooie dagen in deze Gouden Stad.

Prijs per persoon: : € 360,00 per persoon plus één introducee.

 

BIJ DE REISSOM INBEGREPEN
• Transfer Delft – Eindhoven v.v.
• Retourvlucht luchthaven Eindhoven – luchthaven Praag v.v.
• Bagage à 15 kg per 2 personen retour
• Transfer luchthaven Praag – hotel v.v.
• 3 overnachtingen in hotel Olsanka *** in Praag gebaseerd op verblijf in een
   tweepersoonskamer voorzien van ba/do & toilet, op basis van logies en ontbijt
• Stadstour onder leiding van een nederlandssprekende gids,
• Fietstour onder leiding van een gids,
• Stadswandeling en excursie naar het Ossuarium in Kutna Hora, onder leiding van een gids
• Diner op de laatste dag

 

TOESLAGEN
• Verblijf in een éénpersoonskamer voorzien van ba/do & toilet,
  op basis van logies en ontbijt (slechts beperkt beschikbaar) € 25,00 p.p.p.n.


REISDOCUMENTEN:
Wij adviseren om altijd met een geldig paspoort/identiteitskaart te reizen.
Denk ook aan een reis- en annuleringsverzekering.

 

Meld je nu aan.

Stuur een mail naar praag@pvdelft.nl met je naam en de naam van je introducee.

Inschrijven gaat op volgorde van binnenkomst.